Qui som

El nostre equip

Anna Barberán Bultó

nº col·legiat T-639

Fundadora de Pura Vida Animal i veterinària integrativa, compromesa amb el benestar animal. Resilient, responsable, organitzada i apassionada. Des de petita, al servei dels animals, i fascinada per les aplicacions terapèutiques de les plantes medicinals. En la seva adolescència descobreix accidentalment la homeopatia, amb uns resultats tant positius, que un cop finalitza la carrera de veterinària, decideix profunditzar en la medicina holística i comença per la homeopatia. Segueix amb la nutrició, Medicina Tradicional Xinesa, medicina Ayurvèdica, psicosomàtica clínica i Zoofarmacognosis aplicada. Durant la seva vida laboral, aplica els seus coneixements en medicina integrativa, però somia amb un canvi en la concepció actual de clínica veterinària, on prevalgui la prevenció de la salut respectuosa amb els animals i la natura, i d’aquesta manera, neix, PURA VIDA ANIMAL.

  • Graduada en Medicina Veterinària per la Universitat CEU Cardenal Herrera de Valencia, 2010-2015
  • Curs Intensiu d’Homeopatia Veterinària amb Coral Mateo. Gobiendes, 2013.
  • Màster d’Homeopatia a l’Acadèmia Medico Homeopàtica de Barcelona, 2016-2018
  • Curs de Comunicació i Consciència Animal amb Olga Porqueras. Barcelona, 2018
  • Curs intensiu d’Introducció a la Nutrició Natural Crua de Gats i Gossos, amb Monica Gonzalez Tovar, 2019
  • Curs intensiu de Nutrició Avançada per Gats i Gossos amb Mónica Gonzalez Tovar, 2019
  • Curs de Zoofarmacognosis Aplicada en Gossos i Gats amb Jeannette Kok, 2020
  • Curs d’”Idioma Gatuno” amb Laura Trillo, 2020
  • Diplomatura d’Acupuntura Veterinària IVAS Espanya per  l’Escola de Medicina Veterinària Integrativa, EMVI, amb Dolores Puertas i Albert Snijders, 2020-2022
  • Màster en Alimentació Natural i Nutrició Funcional Veterinària a Biovet, 2022
  • Curs de Biomagnetisme Animal per l’Institut de Biomagnetisme Bio10, 2023

  Experiència professional

  Va estar 3 anys de veterinària interna a l’Hospital de la Universitat CEU Cardenal Herrera, rotant pels serveis de cirurgia, anestèsia, diagnòstic per imatge, hospitalització, anàlisis clínics, urgències i medicina interna.

  Va treballar per Selva veterinaris (La Selva del Camp), Mimal’s (Tarragona) i Clínica Vaterinària Marcel (L’Hospitalet de l’Infant).

  Finalment, a l’any 2020 decideix crear PURA VIDA ANIMAL, fruit del desig d’una nova concepció de la clínica veterinària actual.

  Forma part de l’Associació Espanyola d’Homeopatia Veterinària, SEHV; la Associació Nacional d’Homeopatia, ANH; l’Associació Nacional de Professionals i Educadors Canins des de l’Empatia i la Cooperació, ANPECEC; l’Associació de Veterinaris Acupuntors d’Espanya, IVAS España; i es membre de l’Associació Veterinària Espanyola de Petits Animals, AVEPA.

  Alba Ferrer Peris

  Num col T-629

  Servei de rehabilitació i fisioteràpia

  Llicenciada en veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), l’any 2014. Especialitzada en Acupuntura veterinària per la UAB i experta en Fisioteràpia i Rehabilitació veterinària per la Universitat Complutense de Madrid (UCM). Ha combinat la pràctica clínica i la rehabilitació els últims 5 anys, però l’augment de demanda d’un servei especialitzat, l’han portat a fundar FisioFauna, Servei de Rehabilitació i Acupuntura Veterinària a la província de Tarragona. Realitza un tractament multimodal, específic i individualitzat per a cada pacient, i per això, ofereix diferents tipus de teràpia: Acupuntura i electroacupuntura, Teràpia LÀSER (K-làser), Electroestimulació amb TENS, EMS, Microcorrents i Interferencials, teràpia manual i física, termoteràpia, medicina i nutrició esportiva.

  Judith Martorell Anguela

  Num col T-704

  Servei de cirurgia i diagnòstic per imatge

  Graduada en veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona, UAB, l’any 2015. Propietària de la clínica veterinària “Selva veterinaris” des de 2018 i d’un servei ambulant de cirurgia de teixits tous en l’àrea de Tarragona. Cursant actualment el nivell d’expert del Postgrau de Cirurgia i Anestesia de Petits Animals de la UAB. Especialitzada en cirurgia de petits animals i exòtics; i fauna salvatge. Es membre d’AVEPA.

  Un veritable amic deixa petjada en el teu cor

  – Jeannette Kok